Deli

Prenovljena platforma za spletno video oglaševanje iPROM Video združuje deset let razvoja na področju video oglaševanja v najnaprednejšo tehnološko in medijsko osnovo za spletno video oglaševanje na slovenskem trgu. Največji doseg z video oglasi iPROM-ovi naročniki dosegajo med 12. in 18. uro, ko je s sistemom iPROM Video, danes največjim sistemom za video oglaševanje v Sloveniji, mogoče doseči 400.000 slovenskih internetnih uporabnikov, skupno na dnevni osnovi pa kar 1.010.000 uporabnikov.

Platforma iPROM Video: Dnevni doseg slovenskih uporabnikov interneta z video oglasi po urah

Nove iPROM-ove tehnološke in medijske rešitve na področju video oglaševanja omogočajo natančnejše načrtovanje video spletnih oglaševalskih akcij in realnočasovno oceno potrebne naložbe za doseg vsake ciljne skupine posebej. Poleg tega zagotavljajo učinkovito upravljanje različnih oglasnih kreativ, nadzor nad potekom oglaševalskih akcij in samodejno optimizacijo oglaševalske akcije glede na zastavljene cilje. Z novo iPROM-ovo tehnologijo za izvedbo spletnih video oglaševalskih akcij so vse tržne aktivnosti na spletu še bolj prilagojene in tesneje usklajene s potrebami vsakega posameznega naročnika.

Spletni video kot alternativa TV-oglaševanju

Spletni video je najhitreje rastoči spletni oglasni format. V letu 2013 so raziskave IAB (Interactive Advertising Bureau) že pokazale dvig oglaševalskih proračunov, namenjenih spletnim video formatov, v največji meri z relokacijo sredstev TV-oglaševanja. eMarketer ocenjuje, da se bodo naložbe v spletne video formate v tem letu dvignile za 41,4 odstotka in za okoli 40 odstotkov v naslednjem letu.

»iPROM Video je plod desetih let razvoja na področju video oglaševanja, ki jih danes združujemo v eno storitev. Ta prinaša dokazljivo najboljše razmerje med vloženimi sredstvi in doseženimi rezultati na področju spletnega video oglaševanja. Z dnevnim dosegom milijon uporabnikov spletnih medijev je platforma iPROM Video zanimiva za najširši krog televizijskih oglaševalcev,« je dejal Andrej Ivanec, direktor medijskega načrtovanja v podjetju iPROM. »Naše izkušnje kažejo, da naročniki spletno video oglaševanje vključujejo kot dopolnilo televizijskemu oglaševanju. V vedno večjem številu pa spletno video oglaševanje izbirajo tudi kot alternativo televiziji.«

iPROM naročnikom pri vključevanju spletnega video oglaševanja v celotno oglaševalsko strategijo nudi celovito podporo, od načrtovanja do natančnega poročanja o poteku spletnih video oglaševalskih akcij in dosega znotraj različnih ciljnih skupin.

Široka ponudba rešitev za video oglaševanje na spletnih in mobilnih medijih

iPROM se danes ponaša z najširšo ponudbo rešitev za video oglaševanje na spletnih in mobilnih medijih v Sloveniji. Na področju Evropske unije ima zaščitenih pet oglaševalskih konceptov za spletno video oglaševanje, in sicer iPROM Video Screensaver Ad™, iPROM UniStream Video Ad™, iPROM Video Page Peel Ad™, iPROM Video Scroll Ad™ in iPROM SlideStory Ad™. V povezavi z oglasnim strežnikom iPROM AdServer sistem iPROM Video podpira vse vrste ciljanja (tehnološko, vedenjsko, kontekstualno). Celoten medijski zakup video oglasnega inventarja poteka s pomočjo programske opreme iPROM Cloud, ki združuje medijski zakup, ciljanje, analitiko in optimizacijo digitalnih oglaševalskih akcij v avtomatiziran proces, ki naročnikom v realnem času glede na ponudbo in povpraševanje na področju video oglasnega inventarja zagotavlja najboljše razmerje med vloženimi sredstvi in doseženimi rezultati tako na ravni opaznosti kot direktne odzivnosti.

Več informacij o rešitvi iPROM Video je na voljo tukaj.

###

International Press Release: iPROM Achieved the New Milestone in Digital Video Advertising (.pdf)

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje