Deli

»V spletnem medijskem prostoru so različne oblike ciljanja trend. Zmogljivosti oglasnega prostora v rubrikah spletnih medijev, ki prinašajo dobre konverzije, pa so večkrat polno zasedene,« je povedal Simon Cetin, direktor podjetja iPROM. »Nova rešitev spletnim medijem omogoča, da kjerkoli na spletnem mediju prikazujejo oglase natančno določeni skupini uporabnikov z vnaprej določeno frekvenco. Spletni mediji s tem povečujejo svoje trženjske zmogljivosti, naročnikom pa ponujajo rešitve, ki ob nespremenjenih sredstvih prinašajo boljše rezultate. Medij si s tem zagotovi konkurenčno prednost.«

iPROM AdServer spremlja zanimanje in vedenje izbranih ciljnih skupin na spletnem mediju, nato pa tem skupinam prikazuje ciljane oglase ne glede na rubriko medija, v kateri se nahajajo. Rešitev za optimizacijo medijskega prostora na osnovi vedenjskih vzorcev je bila razvita na podlagi spoznanj in izkušenj s področja standardnega ciljanja glede na zanimanje uporabnikov. Podpira sočasno kombinacijo vseh standardnih parametrov za ciljanje rešitve iPROM AdServer.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing