Deli

V primerjavi z lanskoletnimi predsedniškimi volitvami se je tudi letos pokazalo, da skoraj tri četrtine uporabnikov spleta ni obiskalo nobene od uradnih spletnih strani strank kandidatk na parlamentarnih volitvah. Med obiskovalci teh spletnih strani pa so bile največ pozornosti deležne parlamentarne stranke.

Spremembe vpliva medijev glede na 2004. Anketno vprašanje: Prosimo, ocenite, v kolikšni meri različni mediji vplivajo na vašo volilno odločitev v primerjavi z volitvami 2004.

 

Pri odnosu volivcev do različnih oblik navzočnosti na internetu je kar 60 odstotkov vprašanih izrazilo naklonjenost temu, da ima vsak kandidat vsaj svojo predstavitveno spletno stran. Za večino anketirancev (60%) je uporaba različnih oblik prisotnosti na internetu s strani kandidatov ali strank za nabiranje glasov sprejemljiva.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje