Deli

V podjetju Infos d.o.o., Ljubljana so povedali, da so se za sodelovanje s podjetjem iPROM odločili na podlagi doseženih rezultatov in izkušenj na tem področju v preteklih letih. iPROM zagotavlja celovite spletne oglaševalske rešitve in je podjetje z najširšo ponudbo spletnih oglaševalskih storitev v Sloveniji. V Infosu pričakujejo, da bo sodelovanje pripomoglo k še boljši obiskanosti in prepoznavnosti prireditve Teleinfos. Slovenski splet je s skoraj 600.000 uporabniki optimalen medij za promocijo tovrstnih dogodkov saj praktično celotna ciljna skupina – potencialni obiskovalci dogodka uporabljajo internet.


O prireditvi Teleinfos

Teleinfos – osrednji dogodek telekomunikacij in informacijske tehnologije v Sloveniji, bo potekal od srede, 9. aprila do sobote, 12. aprila 2003, vsak dan od 9. do 18. ure, v Cankarjevem domu v Ljubljani, pod sloganom Prava Povezava. Prvi dan prireditve t.j. 9. april 2003, bo namenjen poslovni in strokovni javnosti, medijem ter izbranim povabljenim. V naslednjih treh dneh pa bo izobraževalno-sejemska prireditev odprta za splošno javnost. Za vse prijavljene obiskovalce bo organizator s pomočjo strateških partnerjev zagotovil PROST VSTOP na prireditev, ki bo mogoč s pasaže Maksi Marketa in s ploščadi Cankarjevega doma. Vse dodatne informacije glede prireditve so vam na voljo na spletni strani: www.teleinfos.org

 

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje