Deli

e-Študentski Servis uporablja pri oglaševanju svojih storitev kombinacijo oglaševanja v tradicionalnih medijih, vse od radijskih postaj ter tiskanih medijev do plakatov, ki jih izdelujejo sami, v septembru pa je pričel z agresivnejšim oglaševanjem tudi na internetu.

»Za oglaševanje na internetu smo se odločili z namenom utrjevanja naše blagovne znamke, povečanja obiskanosti naših spletnih strani in s tem povečanja vpisa,« je pojasnila Alenka Kordež, vodja marketinga v podjetju e-Študentski Servis, ŠS d.o.o. »Poleg tega so naše stranke ena tistih demografskih skupin, ki internet najpogosteje uporablja, zato je internet tako za oglaševanje naše ponudbe kot tudi za samo ponudbo prostih delovnih mest eden najučinkovitejših kanalov.«

e-Študentski Servis namerava s spletnim oglaševanjem preusmeriti dijake in študente, ki uporabljajo internet, na obisk njihovih spletni strani, na katerih predstavljajo ponudbo prostih delovnih mest ter vrsto dodatnih članskih storitev, kot je obveščanje o zaslužkih prek SMS sporočil, zalaganje zaslužkov, naročanje napotnic ter vpis med iskalce dela. »Za oglaševanje v oglaševalskem omrežju iPROM Central pa smo se odločili zato, ker ponuja oglaševanje po učinku, pri katerem plačamo le preusmeritve na naše spletne strani. Na teh nato obiskovalcem predstavimo podrobnosti naše ponudbe in tekoče informacije 24 ur na dan,« je še povedala Alenka Kordež.

Internet tako za e-Študentski Servis zaradi velikega dosega, možnosti podajanja tekočih informacij ter visoke odzivnosti internetnih obiskovalcev predstavlja enega bistvenih komunikacijskih kanalov, prek katerega namerava v bodoče utrditi in še povečati svojo prisotnost med ponudniki dela za dijake in študente.

O podjetju e-Študentski Servis

e-Študentski Servis je nastal kot posledica spremembe naziva in celostne podobe Študentskega servisa Domžale. Svoj sedež ima v Ljubljani, poleg spletne poslovalnice, ki skoraj v celoti nadomešča klasično poslovalnico, pa ima še sedem poslovalnic, in sicer v Domžalah, Litiji, Kamniku, Sevnici, Zagorju ter dve poslovalnici v Ljubljani.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing