Deli

V obdobju od 15.decembra do konca meseca se je število različnih obiskovalcev spletne trgovine Dom.si glede na november povečalo za 221% oz. iz 9.605 na zavidljivih 21.239. Sorazmerno...

V obdobju od 15.decembra do konca meseca se je število različnih obiskovalcev spletne trgovine Dom.si glede na november povečalo za 221% oz. iz 9.605 na zavidljivih 21.239. Sorazmerno s tem se je število nakupov povečalo za 51% oz. se je promet v decembru povečal za 77%. Povprečna vrednost nakupa, ki je v mesecu novembru znašala 7.156 SIT, se je povečala na 8.410 oz. za 17,5%.

Velik posredni učinek oglaševalske akcije je bil dosežen v mesecu januarju 2001, ki je sicer tradicionalno slab za trgovska podjetja. Število različnih obiskovalcev se je neglede na to, da v tekočem mesecu ni bilo spletnih oglaševalskih aktivnosti, povečalo za 35,7 odstotkov glede na mesec november 2000 oz. iz 9.605 na 13.039 unikatnih obiskovalcev spletne trgovine.

Tilen Dominko vodja spletne trgovine Dom.si povdarja velik odziv oglaševanja v oglaševalski mreži iPROM Central v februarski akciji, s posebno ponudbo za Valentinovo.

Fantastičen odziv je zasenčil celo uspeh v decebru saj je v mesecu februarju število različnih obiskovalcev poskočilo na 30.818, ki so v skupnem seštevku opravili 102.377 sej. Pred Valentinovim, se je eTrgovina Dom z 2.790 različnimi obiskovalci oz. 8.204 sejami v enem dnevu približala dnevnemu nivoju obiskanosti največjih slovenskih portalov, je še povedal Dominko.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja