Deli

Vodilni slovenski ponudnik tehnologij za spletno oglaševanje, podjetje iPROM, in trgovsko podjetje Dom Trgovina sta v začetku februarja opredelila smernice oglaševanja spletne trgovine www.dom.si v spletnem oglaševalskem omrežju Central...

Vodilni slovenski ponudnik tehnologij za spletno oglaševanje, podjetje iPROM, in trgovsko podjetje Dom Trgovina sta v začetku februarja opredelila smernice oglaševanja spletne trgovine www.dom.si v spletnem oglaševalskem omrežju iPROM Central.

Podjetji že dlje časa uspešno sodelujeta in trgovina Dom Müller se je prav na podlagi pozitivnih rezultatov preteklih oglaševalskih akcij odločila, da v svoj redni oglaševalski proračun za leto 2002 vključi spletno oglaševalsko omrežje iPROM Central. Podjetje Dom Trgovina bo tako v letu 2002 prek omrežja iPROM Central opravilo več spletnih oglaševalskih akcij z namenom pospeševanja spletne prodaje internetne trgovine www.dom.si.

»Na podlagi preteklih izkušenj z našimi oglaševalskimi akcijami na internetu smo se odločili za stalno prisotnost v omrežju iPROM Central, saj nam ta s svojim velikim dosegom in modelom obračunavanja po »ceni za klik« nudi optimalno razmerje med vloženimi sredstvi in doseženimi rezultati, « je povedal Tilen Dominko, vodja spletne trgovine podjetja Dom Trgovina. Podjetje Dom Trgovina se s svojo spletno trgovino www.dom.si, ki jo je predstavilo že konec leta 1999, uvršča med napredne slovenske trgovce, ki za pospeševanje prodaje uspešno izkoriščajo internet. Prav tako se zavedajo, da ima internetno oglaševanje svoje posebne lastnosti in zakonitosti, ki jih je potrebno upoštevati in jih kombinirati s klasičnimi načini oglaševanja ter poslovanja. »Glede na to, da ima Slovenija po zadnjih raziskavah skoraj 500.000 uporabnikov interneta, nam bo omrežje iPROM Central s svojim velikim dosegom omogočilo preusmeritev interesentov za naše prodajne programe na naše spletne strani, kjer jim bomo podrobno predstavili našo ponudbo. Tam bodo lahko blago takoj naročili preko interneta ali pa ga kupili v enem izmed naših trgovskih centrov v svojem domačem kraju,« je dodal Tilen Dominko.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Samostojna strokovna sodelavka za korporativno komuniciranje