Deli

Valicon in iPROM vabita vse, ki bodisi nakupujete na spletu ali pa tam le zbirate informacije za nakup, da sodelujete v novi raziskavi o nakupni poti slovenskih potrošnikov prek spletnih medijev.

Z raziskavo želimo po štirih letih, toliko je namreč minilo od prve raziskave, preveriti, kako se spreminjajo nakupne navade slovenskih potrošnikov, kakšna je vloga in moč digitalnih medijev v procesu odločanja o nakupu in kako se spreminja nakupno vedenje, ki se po vseh svetovnih trendih vse bolj seli na digitalne kanale.

Aktualna raziskava obravnava štiri izdelčne kategorije: bančne kredite, avtomobile, potovanja in turistične storitve ter zabavno elektroniko.

Vabljeni k sodelovanju v raziskavi.

Spletno anketo lahko najdete tukaj.

Rezultati raziskave s priporočili za podjetja bodo na voljo do konca oktobra 2017!

Hvala za vaš doprinos!

Valicon & iPROM

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.