Deli

www.BigBang.si – največji slovenski CD-shop
www.uspeh.com – prodaja priročnika “Kako dobičkonosno poslovati preko interneta”
www.neckermann.si – kataloška prodaja
www.vpetekzvecer.com – promocija slovenskega filma
www.kof.n3.net – spletna promocija kulturno obalnega festivala
www.rec-rec.com – prva slovenska on-line prodajalna CD-plošč v novi podobi

Spletna trgovina BigBang.si se je s pomočjo oglaševanja v iPROM Central oglasni mreži v manj kot treh mesecih (v anketah RIS) uvrstila med strani katere mesečno obiskuje 5 % aktivnih slovenskih uporabnikov interneta.

Z oglasnih strežnikov Central je bilo samo za spletno trgovino BigBang.si v manj kot treh mesecih serviranih več kot 2.100.000 oglasov na več kot 100 kakovostnih slovenskih spletnih strani, ki v sistemu nastopajo kot gostitelji iPROM Central oglasov.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni slovenski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing