Deli

Adriatica.net je s svojimi oglaševalskimi akcijami, ki potekajo v oglaševalskem omrežju iPROM Central (www.centraliprom.com) ter na portalu Siol (www.siol.net) že dlje časa stalno prisotna na slovenskem spletu. »Adriatica.net izkorišča velike tržne potenciale slovenskega interneta, ki jih ustvarja skoraj pol milijona uporabnikov, po zadnjih raziskavah pa več kot polovico le-teh zanimajo rezervacije turističnih aranžmajev prek spleta. Prek stalnega oglaševanja na slovenskem spletu je že utrdila svojo blagovno znamko in pri slovenskih spletnih obiskovalcih dosegla dobro prepoznavnost, kar seveda vpliva na njene dobre poslovne rezultate,« pravi Dejan Struna, vodja marketinga v podjetju iPROM.

Rezultati redne ankete, ki jo adriatica.net izvaja med svojimi gosti, so pokazali, da bi kar 99 odstotkov gostov ponovno uporabilo storitve spletne turistične agencije adriatica.net. Pri tem je 96 odstotkov gostov, ki so storitve rezervirali prek spleta, zadovoljnih z učinkovitostjo ponujene storitve, 97 odstotkov pa jih pozitivno ocenjuje spletni rezervacijski sistem agencije.

Adriatica.net je z namenom predstavitve svoje ponudbe na širšem evropskem tržišču turističnih storitev ob koncu sezone organizirala dve štiridnevni študijski potovanji za novinarje iz znanih evropskih dnevnih časopisov ter revij, kot so Irish independent, Guardian, Die Welt, Gazeta Wyborcza in Pravo. V sodelovanju s svojima predstavništvoma v Pragi in Ljubljani pripravlja tudi predstavitve na številnih evropskih sejmih, s katerimi namerava doseči še boljše poslovne rezultate. Spletna stran agencije je skupno s hrvaškim jezikom prevedena v osem jezikov, trenutno pa poteka prevajanje spletnih strani še v francoski in ruski jezik.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Tanja Fon

Vodja korporativnega komuniciranja