Deli

Podjetje iPROM, slovenski ponudnik spletnega oglaševanja, je sporočil, da je adriatica.net v spletnem oglaševalskem omrežju iPROM Central sprožila dve novi oglaševalski akciji. Adriatica.net želi s spletnim oglaševanjem ponudbe »last minute« ter destinacije Stancija Negričani privabiti na jadransko obalo še zadnje sezonske goste.

Internet je medij, prek katerega adriatica.net v Sloveniji učinkovito oglašuje svojo ponudbo turističnih storitev. »Predhodne spletne oglaševalske akcije so nam pokazale, da je internet medij z visokim odzivom, ki obenem omogoča hiter doseg velikega števila ljudi. Prav te zmožnosti sedaj izkoriščamo z namenom, da ob izteku sezone privabimo na jadransko obalo čimveč gostov,« pravi Mihaela Rojnić, vodja marketinga v podjetju adriatica.net.

Adriatica.net tako s spletnimi oglasi oglašuje ponudbo »last minute«, v kateri ob rezervaciji nastanitev ponuja tudi do 20-odstotne popuste. Z drugo oglaševalsko akcijo želi adriatica.net privabiti goste na idilično posestvo Stancija Negričani v Istri. »Internet je še posebej primeren za oglaševanje ponudbe »last minute«, saj se le-ta skorajda dnevno spreminja, uporabniki interneta, med katerimi vlada veliko zanimanje za tovrstne informacije, pa so o njej obveščeni praktično takoj,« je še povedala Rojnićeva.

O podjetju iPROM

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi ob pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

iPROM je visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih. Stalno vlaganje v tehnološki razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Svetovalka za marketing