Deli

Podjetniška skupina Gambit trade je v tekočem letu velik del svojega poslovanja preselila na splet in z njegovo uporabo svojo ponudbo in storitve približala svojim ključnim partnerjem in širši javnosti. V skupini so zadovoljni z dosedanjimi rezultati. Zato so se odločili, da v letu 2002 še razširijo obseg sredstev namenjenih promociji na spletu. V prvih dneh decembra so s podjetjem iPROM, lastnikom oglaševalskega omrežja iPROM Central sklenili enoletno pogodbo in zakupili 250.000 klikov – preusmeritev obiskovalcev na njihove spletne strani. Skupina, ki je lastnik kar nekaj zanimivih spletnih točk: na www.menea.si deluje njihov center za pospeševanje e-trgovanja, www.enaa.com je trgovina za modre nakupe računalniške opreme, na www.vsezastonj.com je na voljo brezplačna programska oprema, na www.gambit.si pa raste pravi portal za vse, ki želijo spremljati razvoj informacijske tehnologije, si je na ta način zagotovila stalno prisotnost na več kot 200 kakovostnih slovenskih spletnih straneh, ki delujejo v okviru omrežja iPROM Central.

Aljoša Domijan, predstavnik skupine Gambit trade je ob tem povedal, da so si z nakupom 250.000 klikov zagotovili tudi dodatnih 15 do 20 odstotkov obiskov, vsaj 50% novih obiskovalcev in 22 do 27 milijonov prikazov njihovih reklamnih sporočil na zaslonih obiskovalcev. Take ponudbe pa ne moreš spregledati.

Simon Cetin, predstavnik iPROM d.o.o, je dodal, da bo skupina Gambit trade na ta način s spletnimi oglasi dosegla vsaj 85% celotne slovenske populacije na spletu in pri tem ohranila nadzor nad porabo sredstev, saj gre za sistem v svetu vse bolj uveljavljenega oglaševanja plačanega po učinku. Številke so res visoke, toda ne pozabimo da gre za internet, tako da je vrednost celotnega projekta primerljiva z manjšo oglaševalsko akcijo na klasičen način, pričakovani učinki pa seveda precej večji in kar je najpomembnejše, tudi natančno merljivi.

Dodatne informacije:

Nataša Česenj

Poslovna sekretarka

Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

tel.: 01 43 75 425
Natasa.Cesenj@gambit.si
www.gambit.si

Simon Cetin

Direktor

iPROM d.o.o.

Ivice Pirjevčeve 16, 1000 Ljubljana

tel.: 01 51 10 784
simon@iprom.si
www.centraliprom.com

Aljoša Domijan

Prokurist

Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana

tel.: 01 43 75 425
ADomijan@gambit.si
www.gambit.si

O podjetju Gambit – trade d.o.o.

Gambit Trade d.o.o. je visoko tehnološko podjetje s ponudbo lastnih rešitev na področju elektronskega trgovanja, internetnih rešitev ter rešitev za upravljanje z dokumenti in poslovnimi procesi. Leta 1991 ustanovljeno podjetje svojo ponudbo dopolnjuje z integracijo informacijskih sistemov v zahtevnih poslovnih okoljih. Na trgu nastopa z lastnimi blagovnimi znamkami ClipAgent, EnaA, FrontOffice 2001 kot predstavnik EiStream (Eastman Software) in Kofax v Sloveniji ter IBM poslovni partner in Microsoft Gold partner.

Podjetja v skupini Gambit trade:

RR Gambit d.o.o., Ljubljana – svetovanje na področju uvajanja elektronskega poslovanja v podjetja in nadzor projektov

Gambit trade d.o.o., Ljubljana – razvoj in prodaja elektronskih poslovnih rešitev

RR Gambit d.o.o., Hrvaška – vodenje poslov na Hrvaškem

Menea d.o.o., Ljubljana – podjetje za pospeševanje e-trgovanja

EnaA elektronska trgovina – trgovina z računalniško opremo

O podjetju iPROM

iPROM je vodilna slovenska agencija, specializirana za digitalno oglaševanje. Smo hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavljamo kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljamo, organiziramo in izvajamo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu naročnikom omogočamo, da posredujejo prava oglasna sporočila pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagamo pri povečevanju prihodkov.

Naše rešitve zagotavljajo dokazljivo najboljšo porabo medijskih sredstev, ne glede na parametre uspešnosti, in to je eden izmed razlogov, zakaj smo danes vodilna spletna medijska agencija na trgu. Smo visokotehnološko podjetje, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo digitalnih oglaševalskih akcij. Stalno vlaganje v razvoj je tisto, kar nas postavlja pred konkurenco, naše naročnike pa na prvo mesto v glavah njihovih ciljnih občinstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv

iPROM kontakt

Za več informacij se obrnite na:

Maja Gorjanc

Direktorica korporativnega komuniciranja in marketinga