Bodite korak bližje uporabnikom in dva koraka pred konkurenco.

Kot vodilna specializirana agencija za digitalne medije vam iPROM pod eno streho zagotavlja celovit nabor storitev tudi za najbolj zahtevne in kompleksne spletne akcije. Dolgoletne izkušnje, napredne rešitve, vsakokrat znova potrjene kompetence in najboljši izkoristek vloženih sredstev so ultimativno zagotovilo, da bo vaše sporočilo na spletu videno in slišano povsod tam, kjer se nahajajo vaši uporabniki. Zato zaupajte ekipi strokovnjakov, ki vaše podjetje s celovitim obvladovanjem spleta zanesljivo popelje do digitalne odličnosti.

Digitalna strategija

Digitalna strategija

Nov način življenja za vašo blagovno znamko je digitalno.

Tehnologija nam omogoča, da presegamo meje pričakovanega. S premišljeno digitalno strategijo bo vaša blagovna znamka na spletu zaživela v inovativni obliki in vse vam pomembne, a raznolike uporabnike nagovorila v njim prilagojeni različici. S tem boste učinkovito okrepili svojo pozicijo in se obstoječim ter potencialnim novim strankam približali na svojevrsten način.

Kot edini v Sloveniji dokazano in z izjemnim uspehom obvladujemo napredne pristope, kot so večkanalna distribucija sporočil (Cross Device), izločanje prekrivanja uporabnikov spletnih medijev po dosegu, upravljanje s frekvenco na uporabnika, semantična obdelava besedil ter različne oblike ciljanja – večkratno (Remarketing), vedenjsko (Behavioral Targeting), na osnovi predvidevanja (Predictive Targeting), širjenje ciljne skupine (Audience Extension) in avtomatizirana optimizacija kreativ (Programmatic & Dynamic Creative Optimization) ob točno določenih terminih in intervalih ter z različnimi formati.

Zakup občinstva

Zakup občinstva

Pojavljajte se ciljno – povsod tam, kjer je to najbolj učinkovito.

Na iPROM-u izvedba digitalnih akcij temelji na več kot desetletju razvoja lastne tehnologije iPROM Cloud, ki nam z naprednimi aplikativnimi povezavami s spletnimi in mobilnimi mediji, aplikacijami ter oglaševalskimi mrežami dovoljuje upravljanje avtomatiziranega – programatičnega medijskega zakupa.

Tovrsten pristop, ki združuje načrtovanje, izvedbo in analitiko v enovit proces, je edinstven na slovenskem trgu in našim naročnikom zagotavlja pomembno konkurenčno prednost. S centraliziranim – programatičnim upravljanjem nad prikazovanjem vaših oglasnih sporočil uporabnike dosegamo preko vseh digitalnih kanalov – videa, prikaznega in mobilnega oglaševanja ter oglaševanja v družbenih medijih in vam glede na vnaprej določene parametre učinkovitosti digitalnega oglaševanja zagotavljamo najboljše razmerje med vloženimi sredstvi in doseženimi rezultati, v prav vsaki tisočinki sekunde posebej.

Na osnovi strojnega učenja nam iPROM Cloud omogoča dinamično optimizacijo akcij, ki prikazovanje oglasnih sporočil izvaja samodejno. Da dosežemo najboljšo izrabo vloženih medijskih sredstev, z zakupom medijskega prostora upravljamo programatično in potek akcije vseskozi ustrezno prilagajamo. Natančen vpogled v sam potek akcije pa omogočamo tudi vam in vam tako zagotavljamo transparenten dostop do rezultatov v realnem času.

Spletna analitika

Spletna analitika

Pravila igre narekujejo informacije.

Pomagamo vam zbrati, organizirati, upravljati in usmerjati množico vseh podatkov, ki so ključni za pripravo in izvedbo učinkovitih digitalnih trženjskih strategij. Z njimi boste lahko oblikovali celostni pogled, ciljna občinstva izbirali natančnejše in strategije načrtovali bistveno bolj učinkovito.

Kot podjetje z daleč najdaljšo tradicijo poglobljenega spremljanja in raziskovanja digitalnih medijev dostopamo do najbolj relevantnih informacij, ki jih s temeljitim pregledom in analizo aktualne prakse ovrednotimo in obrnemo v vaš prid. Napredne aplikativne povezave s spletnimi in mobilnimi mediji ter mrežami nam omogočajo najpopolnejši vpogled v digitalni ekosistem na trgu, vključno z vedenjem uporabnikov v realnem času. S temeljito analizo izsledkov spletnih raziskav, podatkov o navadah uporabnikov na spletu, podatkov iz večkanalnih medijskih akcij ter nespletnih informacij vam naši strokovnjaki pomagajo objektivno ovrednotiti vaš obstoječi nastop v digitalnih medijih in rezultate, ki jih tako dosegate.

Razvijamo visokotehnološke rešitve, ki v podatkovnih skladiščih zbrane »big data« podatke pretvorijo v »smart data« podatke in jih, preko povratne aplikativne povezave z digitalnim oglaševalskim ekosistemom v realnem času uporabimo pri doseganju najboljših rezultatov z vidika vaših ključnih parametrov uspešnosti.

Poročanje

Poročanje

S temeljito analizo do preudarnih strateških premikov.

Vsaka akcija sproži reakcijo – na spletu pa teh kar mrgoli. Da dosežemo najboljše rezultate, vse odzive in interakcije, ki smo jih ustvarili z vašimi ciljnimi publikami, natančno beležimo, jih preučimo in jih na vašo mizo dostavimo v preglednem in personaliziranem poročilu. Tako se lahko vedno prepričate, če ste v stiku s pravimi uporabniki, ali so bili ti učinkovito nagovorjeni in katere spremembe strategije, frekvence ali kanalov bi rezultate, ki jih dosegate, lahko še izboljšale.

S podatki o klikih, prikazih, porabljenih sredstvih, OTS, dosegu v ciljni skupini, stopnjami konverzije in o realizirani prodaji izmerimo učinkovitost posamezne akcije in rezultate temeljito preučimo. Ker smo zavezani poslovanju z najvišjimi standardi kakovosti, vam poročila o izvedeni ali trenutno izvajani akciji zagotavljamo v vsakem trenutku in jih do vas dostavimo avtomatizirano v realnem času ali osebno – opremljena s strateškimi predlogi, ki bodo vašo vidnost na spletu ponesli v zavidljive višave. Še več. V podatkovnih skladiščih zagotavljamo arhiv vseh podatkov in informacij, pridobljenih z izvedenimi akcijami, ki so vam v realnem času preko aplikativne povezave z oglaševalskim ekosistemom v vsakem trenutku na razpolago za načrtovanje, izvedbo in optimizacijo novih digitalnih strategij.