Deli

Uporabljate Snapchat pa tam ne najdete dobre vsebine? Niste edini! Pravzaprav je bil to (vsaj do zdaj) problem številka ena tega družbenega omrežja. Nova funkcija naj bi to težavo odpravila.

Snapchat z novo funkcijo za lažje iskanje dobre vsebine - iPROM Novice iz sveta

Največji problem Snapchata, zaradi katerega ga kar precej ljudi ne uporablja (več), je iskanje primerne vsebine. Vsebina, ki naj bi jo našli, je po njihovem mnenju zanič, načinov, kako priti do dobre vsebine, pa ni. Res je sicer, da glede vsebine Snapchat ne more kaj dosti narediti, je pa res, da je tu skoraj vse v tem, komu sledite, kot na primer pri Twitterju. Rečeno poenostavljeno: če sledite slabim uporabnikom, potem je gotovo vaša izkušnja precej drugačna od tistih, ki sledijo dobrim uporabnikom in dajejo več v smislu vrednosti ali zabave.

Tako so skupaj s predstavitvijo funkcije Memories pri Snapchatu po tihem dodali še funkcijo, ki uporabnikom omogoča predlaganje dobrih uporabnikov, deluje pa podobno kot se pri Facebooku povežeta dva prijatelja. Šele s to funkcijo so naredili iskanje novih uporabnikov res uporabniško prijazno. Pred tem je bilo iskanje uporabnikov zoprno delo, saj je bilo treba celoten postopek dodajanja novega uporabnika opraviti popolnoma ročno.

Deli

Arhiv