Deli

Ustvarjaj na izi je zgodba, ki jo NLB piše skupaj z iPROM-om in studiem VBG. Z njo podpira mlade in ustvarjalne ljudi, ki si želijo predstaviti svoje sanje, delo in ustvarjanje. Komunikacijo z njimi smo v iPROM-u nadgradili z aplikacijo »Na izi selfie«, preko katere smo mlade povabili k objavi fotografij »na izi«, ki so jih na Škisovi tržnici v Ljubljani in na Lampiončkih v Mariboru lahko prevzeli kot značko.

NLB z aplikacijo »Na izi selfie badge« uspešno nagovoril mlade - iPROM novice

Nagradna aplikacija «Na izi selfie« je del širše komunikacijske strategije, ki jo v NLB-ju soustvarjajo in vodijo skupaj s spletno medijsko agencijo iPROM in oblikovalskim studiem VBG in ki se z vsebinami v okviru projekta Ustvarjaj na izi želi približati mladim.

Aplikacijo »Na izi selfie«, pri kateri so lahko mladi objavili poljubno število fotografij »na izi« in s tem sodelovali v nagradni igri za številne lepe nagrade, smo idejno in kreativno zasnovali v agencijah iPROM in Fini oglasi. V iPROM-u smo poskrbeli tudi za razvoj in tehnično podporo aplikacije, ki je zaživela na spletu, v mobilnem okolju in znotraj družbenega omrežja Facebook. Aplikacija je s prepletom oglaševanja v digitalnih medijih in promocije na dogodkih, kjer je za izvedbo poskrbela ekipa Fini oglasi, prejela odlično komunikacijsko podporo in mlade nagovorila z uspehom.

Deli