Deli

Ekipi podjetja iPROM se je nedavno pridružila Živa Jalovec, ki bo skrbela za nadgradnjo portfelja iPROM-ovih naročnikov in odpiranje novih poslovnih priložnosti na področju njihovega strateškega nastopa na družbenih omrežjih, ustrezno podkrepljenega z vsebinskim marketingom.

iPROM krepi ekipo za vsebinski marketing in družbena omrežja - iPROM Novice

Kot uveljavljena poznavalka digitalnih trendov si bo Živa Jalovec pri obstoječih in novih naročnikih prizadevala za načrtovanje in razvoj projektov nadgradnje njihove prisotnosti na družbenih omrežjih.

Snovanje inovativnih priložnosti za komuniciranje s ciljnimi občinstvi z uravnoteženim prepletom marketinških in oglaševalskih aktivnosti daje izjemna izhodišča za rast in doseganje močne vpletenosti v blagovno znamko. Tako si bomo z načrtovanjem kontinuiranega nastopa na družbenih medijih, podprtega z vsebinskim marketingom, prizadevali za učinkovito aktivacijo potrošnikov z blagovnimi znamkami in izpopolnjevanje njihove digitalne uporabniške izkušnje

Živa Jalovec, na družbenem omrežju Twitter znana tudi kot @alivea, je s številnimi projekti v javnosti že dobro uveljavljena. Na profesionalno pot v digitalnih komunikacijah je stopila v Mercatorju, kjer je bila odgovorna za digitalne komunikacije na slovenskem trgu. Pred prihodom na iPROM je delala kot samostojna svetovalka za komunikacije na družbenih medijih za mnoge priznane slovenske naročnike, med katerimi so Turizem Ljubljana, GEN-I in ALTA. Kot vodja komunikacij je sodelovala pri nadvse uspešni Kickstarter kampanji za FlyKly, za mednarodno zagonosko podjetje Flaviar pa je vodila odnose s strankami in komunikacijo na družbenih medijih.

Živa Jalovec je že več let članica žirije NETKO, na 23. SOF-u pa je bila tudi članica velike žirije. Aktivno je sodelovala pri razvoju slovenske in regijske startup scene (Silicijevi vrtički, Seedcamp, Pioneers Festival) in bila programski vodja serije IT dogodkov Spletne urice #wwwh. Je soorganizatorka odmevnih dogodkov v digitalni sferi (Twestival, Rails Girls Ljubljana), zadnja tri leta pa z ekipo organizira tudi serijo kreativnih dogodkov CreativeMornings/Ljubljana.

Deli